Se sortiment

Oversigt over pakker

Her fester du sammen med dine kollegaer/venner i en VIP Partybus af høj kvalitet, hvor der ikke er sparet på lyd, lys og atmosfære. Du bliver bragt fra A til B (og måske C) på den ultimative fede måde, mens du enten kan gå amok på dansegulvet eller slappe af i loungemøblerne. Du medbringer selv dine drikkevarer – dog byder Busfesten jer velkommen med den første kolde øl til selskabet.

Pris for buskørsel – fra 4000 kr. for første time, efterfølgende 1000 kr. pt. time.

Hvis du ønsker en helt unik og speciel oplevelse ud over vores standard buskørsel, skal du sende en forespørgsel på denne pakke. Vi vil gøre alt for at efterkomme jeres ønsker.
Så ønsker I en oplevelse ud over standard kørslen i vores bus, så kontakt os med jeres idéer, og vil forsøge at imødekomme dem.
Her indgår selvfølgelig stadig buskørsel fra 4000 kr. for første time og efterfølgende 1000 kr. pr. time + en kasse Ceres øl i køleren.

Denne pakke er den ultimative festpakke som giver den HELT unikke oplevelse! Her får I en DJ ombord på partybussen til at fyre op under dansegulvet – festen når op i helt andre højder og skaber den helt rigtige stemning fra første minut! Vores resident Dj er erfaren indenfor sit fag og er vant til at spille for alle slags publikum – så vi garanterer en fest eller fed oplevelse! Som i Deluxe-pakken er der også her mulighed for at forespørge på unikke ønsker, også vil vi forsøge at imødekomme dem.

Pris for buskørsel – fra 4000 kr. for første time, efterfølgende 1000 kr. pt. time.

Startpris for DJ: 1500 kr. for første time. Efterfølgende timepris afhænger af antal bookede timer, men der gives rabat